RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Infocus-sjef ser ikke kursoppgang

Sist oppdatert:
Adm. direktør i Infocus, John Harker, tror ikke aksjekursen i selskapet hans vil løfte seg fremover. – Jeg tror den vil variere rundt dagens nivåer, sier han
Harker har sett aksjekursen på Infocus falle fra 203,50 kroner ved inngangen av 2002 til kun 40 kroner ved utgangen av fjoråret. Likevel venter ikke Infocus-sjefen at aksjeprisen vil ta seg opp igjen.

- Jeg ser ikke at aksjekursen tar seg opp mye, sier Harker til den amerikanske avisen The Oregonian.

Harker venter en gradvis økonomisk bedring, særlig i siste delen av 2003. Han sier likevel at han ikke ville gjette på om aksjeprisen ville følge bedringen i markedet.

- Aksjemarkedet er nesten en annen verden. Teknologiaksjene, før problemene, var høyt priset og var trolig overvurdert. Nå er aksjekursen veldig lav. Jeg er en av dem, sier Harker til den amerikanske avisen.

Harker vil imidlertid ikke kommentere hvorvidt han synes Infocus var overvurdert før kursraset.

Infocus-sjefen sier videre i intervjuet at amerikanske teknologiselskaper er følsomme for mange faktorer utenfor ledelsens kontroll. Han nevner blant annet en svakere yen, som gjør japanske selskaper mer konkurransedyktige enn de amerikanske.

- Vi kommer til å se at både euroen og yenen blir svakere relativt til dollaren, tror Harker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere