RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingebrigt gir bort 250.000 kroners kampanje til fotballag

Sist oppdatert:
Ranværing Stein Simonsen i Dinamo har fått med Ingebrigt Steen Jensen (bildet) til å jobbe gratis for andredivisjonslaget Mo IL.

Rana Blad melder at Ingebrigt Steen Jensen skal hjelpe det lokale fotballaget med sine ambisjoner. Sammen med Stein Simonsen i Dinamo skal gi andredivisjonslaget Mo inspirasjon til å rykke opp gjennom systematisk profilbygging og kommunikasjonsarbeid.

Duoen jobber gratis, og målet er opprykk til førstedivisjon. Ingebrigt Steen Jensen anslår at reklamekampanjen vil ha en verdi på en kvart million kroner. I første omgang dreier det seg om et prøveprosjekt med fire helsides annonser i Rana Blad. Annonsene skal trykkes utover høsten og skal gå for spottpris.

I øyeblikket sliter Mo på midten av tabellen (syvendeplass) med 15 poeng opp til lederlaget Tromsdalen.

Se tabellen for 2. div. menn, avdeling 4 her

- Jeg var i Mo og holdt et foredrag før sommeren. Møtte masse hyggelige folk, og var også i middag med Mo IL og deres sponsorer. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av dem, forteller Steen Jensen til Rana Blad.

Men den tidligere advokaten, nå tekstforfatter Stein Simonsen, hadde nok like stor innflytelse som foredraget.

Steen Jensen medgir at han ikke ville gjort dette for hvilken som helst fotballklubb. Han skal visstnok har fått mange henvendelser fra andre fotballag som har ønsket at «Mr. Stabæk» skulle hjelpe dem. Da Mo IL kontaktet Simonsen med forslaget om samarbeid, bestemte Dinamo seg for å tilby sine tjenester, skriver Rana Blad.

En av utfordringene til Steen Jensen blir å bygge Mo-profilen noe annerledes enn Bærums-laget Stabæk.

- Mo IL må gjøre sin egen greie og finne sin egen image, mener reklameguruen som samtidig foreslår at laget skifter farge på trøyene til røde.

- Det fins ikke et eksempel på at et lag med brune skjorter har har gjort noe annet enn å rykke ned, slår han bastant fast.

Her kan du lese hele historien i Rana Blad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere