RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingebrigtsen lobber for Se og Hør

Sist oppdatert:
Se og Hør har engasjert PR-byrået GCI Monsen i arbeidet for å skaffe seg momsfritak verdt 120 millioner kroner. Tidligere statssekretær Roger Ingebrigtsen jobber med saken.

Roger Ingebrigtsen var statssekretær i Ellen Horns kulturdepartement frem til høsten 2001, da Valgerd Svarstad Haugland overtok ministerposten. Siden nyttår har Ingebrigtsen jobbet for PR-byrået GCI Monsen, blant annet med sin tidligere arbeidsgiver, rederiet, TFDS, som en av kundene.

Den siste tiden har Ingebrigtsen også vært en av ukebladet Se og Hørs viktigste rådgivere. Ifølge Dagbladet har han gitt bladet informasjon om hvordan de kan spare 120 millioner kroner i momsfritak.

- Vi i Se og Hør har alltid brukt konsulenter i momssaken, og det gjør vi også nå. Ingebrigtsen har siden i sommer gitt oss gode råd i saken, sier konstituert samfunnsredaktør i Se og Hør, Lasse Gimnes til Dagbladet.

- GCI Monsen har en rekke engasjementer for Se og Hør, fordi de er inne i en svært aktiv periode, sier Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen vil ikke overfor Dagbladet si hvilke argumenter han bruker for at kjendisbladet skal få momosfritak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere