Gå til sidens hovedinnhold

Ingelin Killengreen blir Difi-sjef

Oslo (NTB): Departementsråd Ingelin Killengreen (65) er tilsatt som midlertidig direktør i Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

- Jeg kjenner Difi godt og vet at Difi har svært mange dyktige medarbeidere med en kompetanse som er etterspurt. Jeg har gjennom hele mitt yrkesliv arbeidet med spørsmål knyttet til ledelse, forvaltningspolitikk og ikke minst betydningen av gode og effektive IKT-løsninger. Denne jobben i Difi er derfor en veldig spennende mulighet som jeg ser fram til å ta fatt på, sier Killengreen.

Difi ble etablert i 2008 og jobber med oppgaver som berører ledelse, organisering, IKT, forvaltningsutvikling og anskaffelser i offentlig sektor. Stillingen som Difi-direktør har stått ledig siden Hans Christian Holte tiltrådte som skattedirektør i sommer.

Killengreen overtar som Difi-direktør 1. desember. Før hun starter der, avslutter hun arbeidet som departementsråd i Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet (FAD). FAD legges ned fra nyttår og blir del av det nye Kommunal- og moderniseringsdepartementet. I tillegg skal noen av FADs oppgaver flyttes over til Næringsdepartementet, Kulturdepartementet og Samferdselsdepartementet. (©NTB)

Reklame

Husker du disse to idiotene?