RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen alvorlige branner under nyttårsfeiringen

Oslo (NTB): Så langt ser det ikke ut til å ha oppstått noen alvorlige branner i forbindelse med årets nyttårsfeiring.

I Rogaland oppsto det flere branner i konteinere, men ingen av brannene førte til store skader. En garasje i Sauda tok fyr, og brannvesenet antar det skyldes fyrverkeri.

I Moss tok et rekkehus fyr av fyrverkeri, men brannen ble slukket allerede før brannvesenet kom til stedet. Det samme gjaldt en enebolig i Brevik mellom Moss og Son, der det tok fyr i bordbekledningen, melder NRK.

En låve på Onsøy utenfor Fredrikstad tok fyr rundt klokken 00.30, og brannmannskapene lot den brenne ned ettersom det ikke var fare verken for folk eller fe. Brannårsaken er ennå uviss, men politiet utelukker ikke at det skyldes fyrverkeri.

I Askim brant en enebolig etter at fyrverkeri hadde kommet inn gjennom et kjellervindu, men brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen.

En hytte utenfor Nesbyen ble totalskadd i en brann før midnatt, men om det skyldes fyrverkeri på avveie, er politiet ennå ikke sikre på.

I Agderfylkene meldes det om flere små branner i konteinere og søppeldunker. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere