*Nettavisen* Nyheter.

Ingen antivinner

Dobbel V5 DRAMMEN: Mørtvedt Jerkaran har ikke kjent seierens sødme på 17 starter så langt i karrieren, men er ifølge kusk Andre H. Stensen ingen antivinner.

Her kommer Nettavisens V5B-tips.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

Nei, og jeg håper at han kan bevise det i Drammen mandag, fortsetter Biri-treneren.

Andre H. Stensen kjører tre hester på Drammen travbane mandag og mener å ha seiersjanse med to av dem.

2 Mørtvedt Jerkaran (7. løp/V5B-3) er egenrådig, men veldig bra når han legger godviljen til, noe han viste sist ved å trave sitt livs løp hittil. Da avsluttet han helt voldsomt etter å ha tapt svært mye på innledende galopp. Viser han noe lignende og holder seg til trav, blir jeg ikke det minste overrasket om han tar sin første seier. Han takler det meste av baneforhold, men er ikke så begeistret for tungt underlag. Annetsporet i volten skal ikke by på problemer.

1 Queen of my Heart (6. løp/V5A-5/V5B-2) har vært veldig bra i det siste. Hun er ikke rask fra start og vil overraske meg stort om hun klarer å forsvare sporet. Det er styrken som er hennes våpen. Det må løse seg underveis, men gjør det det, har hun vinnersjanse, for hun er ikke noe dårligere enn konkurrentene. Av baneforhold takler hun alt, men trives aller best når det er tungt. Pigger går helt greit.

9 Moen Best (8. løp/V5B-4) kan ikke hamle opp med en feilfri Tangen Scott, men er klart trippelaktuell bak ham. Han er best når han kan gå barbeint foran, sier Andre H. Stensen avslutningsvis.

Kilde: Rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.