*Nettavisen* Nyheter.

Ingen barn på Victoria

INGEN BARN ENNÅ: Kronprinsesse Victoria er barnevakt for venninnes barn mens hun selv venter med familielivet. Foto: (Scanpix)

Mens svenskene hevder at vår kronprinsesse er gravid, får ikke de en ny tronarving før tidligst 2011.

29.10.08 18:37

(SIDE2): Det er Expressens hoffreporter Johan T. Lindwall som skriver om et babyboom blant kronrinsesse Victorias nærmeste venninner, de fleste venter alt barn nummer to.

Victoria (31) er den eneste av vennegjengen fra skoledagene som ennå ikke er gift eller har barn. Og det er ifølge den svenske hoffrepoteren ikke noe som kommer til å skje i det nærmeste tiden for den svenske tronarvingen heller.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tidligst 2011
Victoria er ofte barnevakt for sine bestevenninners barn, og er ofte sett med barnevogn ute på Drottningholm. Hun elsker å passe barn, men har selv ingen planer om å stifte familie i den nærmeste framtid.

Svenske medier har hevdet flere ganger denne høsten at et svensk kongebryllup er på trappene - og at vi allerede neste sommer kommer til å se Daniel Westling (34) vente på sin kongelige brud ved alteret. Men nå har de snudd på flisa.

Kronprinsessen vil vente med både barn og bryllup - hun har lyst til å få ferdig utdannelsen og en såkalt «dronningskole» for å kunne overta den svenske tronen en dag. De planene er viktigere nå og hoffreporteren tror ikke det blir barn før i 2011.

Les også:Derfor gifter de seg ikke

Ryktet går...
Vår egen kronprinsesse ble «outet» i svenske Damtidningen tidligere denne uken - bladet hevder det er klærne hun hadde på seg i Ukraina som ikke legger skjul på at hun venter sitt fjerde barn.

Les mer her: Er Mette-Marit er gravid?

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.