Gå til sidens hovedinnhold

- Ingen demo til «Assassin's Creed 2»

Ubisoft gir oss ingen smakebit før lanseringen.

I actionspillet «Assasins Creed 2» lover utvikleren Ubisoft å gjøre om alle «feil» fra eneren. Til tross for at spillet høstet god kritikk fra mange fronter, var det en viss prosentandel som klagde litt over repeterende gameplay. Ubisoft har sagt at oppfølgeren vil ha bedre variasjon i oppdragsmønster og generelt bli større og mer omfattende.

Ingen demo

Dessverre følges ikke den påstanden opp med en gratis smakebit av «Assassin's Creed 2». Skuffelsen er til og ta å føle på når Ubisoft sier til nettsiden Connected Consoles at det ikke vil publiseres en demo i forkant av lanseringen.

Det er nok mange som klør i fingrene etter å styre hovedrolleinnhaveren Ezio rundt i Italia litt før tiden, men den gang ei. Vi må smøre oss med tålmodighet. Heldigvis ikke så lenge. Spillet kommet allerede i slutten av november.

Spillmagasinet har vært i Firenze og prøvespilt «Assassin's Creed 2». Les alt om inntrykkene våre i vår store sniktitt.

Økonomisk sjansespill?

Basert på orginalens varierende tilbakemeldinger var det nok mange som håpet på en demo med tanke på økonomiske problemstillinger. Det er bittert å betale 6-700 kr for et spill som ikke tilfredsstiller, og en demo ville gitt svar på mange spørsmål.

Men frykt ikke. Forhåndsomtalene som er publisert så langt lover godt og sjansene er gode for at du ender opp med et spill verdt pengene. Spillmagasinet kommer med en anmeldelse av «Assassin's Creed 2» i forkant av lanseringen den 20. november.

LES OGSÅ: Alt om «Assassin's Creed 2»

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene