RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Dillon-flørt for Cæsar-Sofie

Sist oppdatert:
Sofie Cappelen (22) har ikke villet bekrefte eller avkrefte ryktene om at hun har funnet tonen med kjekkasen Matt Dillon (40). Men nå avkreftes ryktene fra annet hold.

(SIDE2): Lily Taylor, best kjent fra TV-serien «Seks fot under», er på besøk på Trondheim filmfestival for å kaste glans over Bent Hamers«Factotum».

Her spiller hun mot blant andre Matt Dillon og Marisa Tomei. Taylor er nok vant til å svare på spørsmål om hvordan det var å jobbe med Dillon, men i Trondheim fikk hun også anledningen til å avkrefte ryktene rundt hans norske kjæreste.

Tidligere har TV 2s God kveld, Norge opplyst at Hollywood-kjekkasen har et godt øye til Sofie Cappelen som mange kjenner fra Hotel Cæsar. Cappelen selv har ikke tidligere ville avkrefte eller bekrefte disse ryktene.

Det ville imidlertid Lily Taylor. Da VG nevnte det påstått forholdet overfor henne i et intervju rynket hun ifølge avisen på nesen.

- Nei, nei! De er ikke kjærester. Hun jobbet på settet, og de er bare venner. Matt har annen kjæreste, sier Lili Taylor til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere