RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen enighet mellom TV 2 og Canal Digital

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Forhandlingene mellom TV 2 og Canal Digital brøt sammen ved midnatt natt til fredag. Dermed forsvinner flere TV 2-kanaler fra Canal Digitals TV-tilbud.

TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Filmkanalen og TV 2 Bliss blir borte for 500.000 TV-seere natt til fredag.

- Til tross for intense forhandlinger klarte vi ikke å komme til enighet før tidsfristen. Dermed forsvinner disse nisjekanalene for en kortere, eller lengre periode. TV 2 og TV 2 HD sendes som vanlig til våre kunder, sier produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel-TV.

- Slik det ser ut nå virker ikke TV 2 særlig interessert i å få på plass en avtale med oss. Det syns vi er trist overfor de av kundene våre som ønsker seg disse nisjekanalene, sier Dragland.

Han mener Canal Digital har strukket seg langt og «prøvd alt».

- Vi har til og med prøvd å se på Telenor-konsernets samlede relasjon med TV 2 underveis i forhandlingene, slik at vi kunne strekke oss enda lenger. Dette hjalp heller ikke. Vi har ønsket å få ro rundt dette, få løst situasjonen for kundene våre og få slutt på mediesirkuset rundt denne saken. Det har vi dessverre ikke lykkes med, sier Dragland. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere