*Nettavisen* Nyheter.

Ingen erstatter Sandra

Det blir ingen som sklir inn for publikumsyndlingen Sandra Lyng Haugen.

27.04.07 23:05

(SIDE2): Det er ingen som erstatter Sandra Lyng Haugen i "Isdans" på TV 2 fredag kveld.

- Det har vært en uke hvor mange ulike muligheter har blitt diskutert, sier presseansvarlig for Isdans Jørund Rasdal Unneland til Side2.

Etter det Side2 erfarer har de programansvarlige forsøkt å få Annette Bøe til å stille opp igjen. Hun gikk ut i forrige runde av Isdans. Unneland opplyser om at de også har sett på andre kandidater og løsninger, men ønsker ikke å kommentere dette ytterligere.

- Nå er vi fornøyd med denne løsningen, sier han, før tredje runde av Isdans braker løs. I kveld vil dermed ingen ryke ut, og det vil fungere som i det første programmet hvor det dårligste paret drar med seg minuspoeng til neste runde.

BAKGRUNN: Publikumsyndlingen Sandra klarte seg gjennom to runder av «Isdans» til tross for at dommerne ikke har vært overbegeistret for hennes dans på isen. Publikum har derimot stemt henne fram, og for mange er det nok trist at deres favoritt dessverre må gi seg.

Krasjet bilen Søndag mistet Sandra Lyng Haugen kontroll over bilen sin og krasjet inn i tunnelveggen i Ekebergtunnelen.

- Det er ryggen og nakken som har fått seg et trøkk, og legen anbefalte ingen høye skøytekast i de nærmeste dagene, uttalte manager Merethe La Verdi tidligere denne uken.

LES SAKEN: Sandra i bilulykke

I dag ble det klart at Sandra trekker seg fra Isdans- konkurransen.

- Jeg er fortsatt ganske mørbanket og har fått beskjed fra legen om å ta det med ro i en toukersperiode. Jeg har det bra og er på bedringens vei, men isdans er en tøff sport hvor fall og muskelstrekk er en risiko, sier Sandra til tv2.no

LES SAKEN: Sandra ute av isdansen

DISSE DELTAGERNE STILLER I KVELD: Dorthe Skappel og dansepartner Janusz Komendera, danser til «Time of my life» (Bill Medley og Jennifer Warnes). Per Christian Ellefsen og dansepartner Marianne Fjørtoft, danser «You never can tell» (Chuck Berry). Pål Anders Ullevålsæter og dansepartner Anna Pouchkova, danser til «I don’t wanna miss a thing» (Aerosmith). Jim Martinsen og dansepartner Kaja Hanevold, danser til «Show Me Heaven» (Maria McKee).

Les alt om Isdans på Side2 fredag kveld og se programmer på TV 2 klokken 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.