Ingen fest uten vest

Foto: Splash News/Getty Images (Bildemontasje)

Vesten er tilbake blant motefiffen.

(SIDE2): Skal du skaffe deg et moteplagg denne våren bør det kanskje være en vest. Det er i hvert fall det heteste akkurat nå, skal vi tro stjernene i Los Angeles og New York.

SE BILDESPESIAL LENGER NED!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Nicole Richie tøffest
Blake Lively, Kirsten Cavallari, Agyness Deyn og Nicole Richie er bare noen av alle kjendisene som har vist seg i vest de siste ukene. Denimvesten ser ut til å bli våren og sommerens største hit, men skinnvester og heklet vester kan også bli en favoritt blant stilikonene.

Vesten til Nicole Richie skiller seg kanskje aller mest ut fra de andre vestene. Den sorte heklet vesten gjør seg utmerket til sorte strømper og kort avklippet denimshorts.

Trend blant gutta
Vesttrenden er ikke bare forbeholdt jentene i år. Jason, kjent fra «The Hills» viste seg nylig i en avklippet rutete vest. Moteskaperen her hjemme, Kjell Nordström, har også for lengst oppdaget at det ikke blir fest uten skinnvest.

- Jeg har begynt å samle på gamle og nye jeansvester i alle former og fasonger, og har tenkt å bruke de både til hverdag og fest. Om det blir trend, vel, det får vi vel se om ett år eller to..., uttalte han til Side2 om årets herremote i januar i år. Les saken her: Slik skal du style deg i 2010!

SE FLERE BILDER AV KJENDISER MED VEST HER:

3247

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.