RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Grand Theft Auto V i år

(Rockstar)
Sist oppdatert:
Rockstar avkrefter ryktene om et nytt «GTA».

(Spillmagasinet): Ryktene har flydd om at utvikleren Rockstar skal ha klart et nytt «Grand Theft Auto» allerede innen utgangen av 2009. Det er det amerikanske spillmagasinet Game Informer som spekulerer i et nytt spill.

Men det skjer ikke, skal vi tro bloggen Kotaku. Under et besøk hos Rockstar for å spille den kommende utvidelsen av «GTA IV», avkrefter utvikleren ryktene.

I et intervju med USA Today forteller dessuten Rockstars Dan Houser at utvikleren føler de bare såvidt har begynt å skrape i overflaten av Liberty City. Uttalelsen kan være en uttrykk for at vi har mye mer innhold i form av nedlastbare episoder i vente.

«The Lost and Damned», den første av to nye episoder til «GTA IV» utviklet eksklusivt til Xbox 360, slippes 17. februar 2009. Rockstar har imidlertid aldri sagt at de ikke har planer for mer innhold til PS3 og PC eller at de setter punktum etter de to bekreftede episodene.

Som vanlig får vi bare vente og se. Spillmagasinet kommer med en anmeldelse av «GTA IV: The Lost and Damned» i forkant av lanseringen.

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere