Ingen håp om å finne savnet småbarnsfar i live

Foto: jorchr (Wikimedia Commons)

Strömstad (NTB): De ferierende på øya Nord-Koster i Sverige er sterkt preget av båtulykken natt til søndag. Redningsmannskapene har ikke lenger håp om å finne den norske småbarnsfaren (25) i live.

08.07.12 18:50

Sammen med en kamerat dro den savnede nordmannen, som er hjemmehørende i Fredrikstad, ut på fisketur i en 14-fots jolle ved 2-tiden natt til søndag. Jolla kantret, ingen av mennene hadde flytevest på og kameraten skal svømt i fem timer. Etter en svømmetur på flere kilometer, kom han til land på Nord-Koster ved Strömstad og fikk varslet om ulykken.

En større leteaksjon ble satt i gang etter at sjøredningssentralen fikk melding om hendelsen klokken 8.20 søndag. Letingen etter den savnede nordmannen ble avsluttet tidlig søndag ettermiddag.

- Vi avsluttet ved 13.30-tiden. Vi tror ikke lenger det er håp om å finne den savnede i live, opplyser assisterende redningsleder Christer Ekeroth ved sjø- og flyredningssentralen i Göteborg til NTB.

De to mennene bodde på Reservatets Familjecamping på Nord-Koster. Familien til den savnede har feriert i området i mange år.

- Det er en campingvenn som nå er savnet. Campingplassen som var et paradis, er nå preget av en alvorlig ulykke, sier Erik Thorstein Næss til NTB. Han er på campingplassen for 17. året og kjenner familien til den savnede godt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag