*Nettavisen* Nyheter.

Ingen Henry mot Chelsea

Vi tror ikke Henry får noe å juble for i kveld heller.

Vi tror ikke Henry får noe å juble for i kveld heller. Foto: AP

Blackburn - uten en skadet Morten Gamst Pedersen i startoppstillingen - var heldige som slapp unna baklengs i FA-cupkampen mot Arsenal lørdag ettermiddag.

17.02.07 16:34

ARSENAL - BLACKBURN 0-0: Kampen endte 0-0, og lagene må dermed ut i omkamp for å avgjøre hvem som går videre fra femte runde i den tradisjonrike engelske cupturneringen.

Arsenal var det klart beste laget, men verken Thierry Henry eller Theo Walcott maktet å score på Blackburns keeper Brad Friedel.

Tidligere på lørdagen gjorde Arsenals manager Arsene Wenger det klart at han vil spare superspissen Thierry Henry, som hadde flere store sjanser mot Blackburn, i neste ukes ligacupfinale mot Chelsea.

Wenger vil starte med spillerne som sikret finaleplassen for Arsenal, spillere som Denilson, Theo Walcott og Jeremie Aliadiere.

- Denne turneringen har vært veldig spesiell for meg, og jeg vil at de skal være spesiell helt til finalen, sier Wenger.

- Jeg vil spille med spillerne som kom seg til finalen gjennom hele turneringen, fastslår franskmannen.

Det betyr at Wenger heller ikke vil bruke Gallas mot Chelsea. William Gallas får dermed ikke muligheten til et gjensyn med sin tidligere arbeidsgiver i finalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.