RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen jobb uten silikon

Sist oppdatert:
Smellvakre Tina Jenwankit i «Charterfeber» fikk ikke jobbe som modell om hun ikke forstørret brystene.

(SIDE2:) Tina (20) jobber i sexpanelet til Dagbladet og tar oppdrag som glamourmodell. I fjor var hun i kontakt med et av de kjente modellbyråene innen yrket.

- Men jeg fikk ikke være med om jeg ikke gikk med på å forstørre brystene mine, sier Tina til Side2.

- Derfor startet jeg heller på egen hånd. Og nå er jeg kommet mye lenger enn det jeg ville gjort om jeg var tilknyttet til et byrå, mener Tina.

Ombestemte seg

Hun ønsker ikke å oppgi navnet på byrået, men forteller at hun i etterkant har blitt kontaktet fordi de ønsker å ha henne med.

- Men nå ønsker jeg det ikke, forteller hun.

Fra Cæsar til Charterfeber

I TV3s regi reiste Tina Jenwankit sammen med tre andre jenter til Grand Canaria på ferie. Der har de blitt fotfulgt av kamera i en uke, og deres opplevelser inngår i dokusåpen «Charterfeber» som hadde premiere på TV3 søndag.

I første program møtte vi også Svein og Viggo som reiser med tre barn, samt pensjonistgruppen som finner seg godt til rette på et vakkert hotell nede ved stranden.

Det er ikke første gangen Tina er å se på tv. Hun har også gjort en del statistjobber, blant annet i Sone2 og Hotel Cæsar.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere