*Nettavisen* Nyheter.

Ingen mistenkte etter bilbrann i Oslo

BILBRANNER I OSLO: Flerer biler skal ha vært i full fyr på en parkeringsplass ved Tøyenbadet i Oslo, lørdag kveld. Foto: Oslo 110-sentral (Twitter)

Fire biler ble påtent på en parkeringsplass ved Tøyenbadet.

03.03.19 08:23

Lørdag kveld rykket politi, brannvesen og ambulanse ut etter melding om brann i flere biler ved Tøyenbadet i Oslo.

- Vi fikk melding klokken 20.27 fra et vitne som så at det var ihvertfall to biler som brant ved Tøyenbadet, og at det var en kraftig brann med mye flammer. Vitnet så ingen personer på parkeringsplassen. Vi rykket ut og brannvesenet var i gang med slokking etter få minutter, det sier operasjonsleder Tor Jøkling til Nettavisen søndag morgen.

Operasjonslederen opplyser at politiet søkte etter gjerningspersoner med vanlig patrulje og politihund, uten at de fant spor.

- Bilene sto cirka femti meter fra hverandre, så det er ganske åpenbart at de ikke har vært smitte mellom bil til bil, men at de har blitt påtent, sier Jøkling.

Han sier at en person ble sett gående rolig fra parkeringsplassen, mot Carl Berner, og at de gjerne vil snakke med denne personen som et vitne.

Store skader

- Bilene er påført store skader. Vi har svært få vitneopplysninger å gå etter, men det er en person som gikk rolig vekk fra stedet, da nødetatene ankom. Vi sjekker videoovervåkning i området, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Nettavisen lørdag kveld.

De nedbrente bilene ble tauet inn til kriminalteknisk undersøkelse, opplyser politiet på Twitter.

Det var klokken 20.40 at politiet gikk ut med en melding om at flere biler var i brann i Oslo.

- Brenner i tre biler på nordsiden av Tøyenbadet. Brannvesenet er i ferd med å slukke brannen. Foreløpig ikke noen spor etter eventuelle gjerningspersoner, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Brannvesenet bekrefter klokken 20.37 at det brenner i tre biler, og at slukking pågår.

Klokken 20.42 skriver politiet at det er mye røyk i området, og at de jobber utifra teorien om at brannen er påsatt.

Like før klokken 21.00 opplyser politiet at det brenner i en av bilene enda, men at det ikke er spredningsfare.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.