*Nettavisen* Nyheter.

Ingen pågrepet etter bensinstasjonsran i Drammen

Den maskerte mannen som ranet Statoil-stasjonen ved Engene i Drammen sent søndag kveld, var natt til mandag fortsatt på frifot.

Politiet fikk melding om ranet ved 23.30-tiden. En kvinnelig ansatt var i ferd med å stenge for kvelden da en yngre mann med tildekket ansikt kom inn på stasjonen, truet med kniv og tvang kvinnen inn på et kott og stengte henne inne.

– Noen ringte politiet og meldte fra om at noen lyste med lommelykt inne på stasjonen. Vi rykket ut og inne på stasjonen hørte patruljen rop om hjelp inne fra et kott. Kvinnen slapp fra det hele uten fysiske skader, forteller operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Den ansatte ble avhørt natt til mandag og deretter dimittert. Flere patruljer og hunder ble satt inn i søket etter gjerningsmannen, uten resultat. Politiet har sett gjennom overvåkingsbildene fra stasjonen og der kan de se ransmannen forsvinne fra åstedet til fots.

- Det kan hende han hadde en bil i nærheten, det vet vi ikke, sier operasjonslederen.

Politiet klarte ikke å identifisere mannen ut fra bildene. Ransmannen beskrives som en yngre mann som snakket norsk. Han fikk med seg et mindre kontantbeløp fra stasjonen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag