RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen pågrepet etter dansefest-voldtekt i Bærum

Sist oppdatert:
Sandvika/Oslo (NTB-Frode Kvam og Ole-Tommy Pedersen): Politiet innledet søndag voldtektsetterforskning etter dansefesten Sensation Innerspace på Telenor Arena i Bærum. De ønsker kontakt med en mann som hjalp en 21-årig kvinne med å melde fra til politiet.

Utenfor arenaen ble kvinnen kontaktet av en mann hun ikke kjente. I avhør har hun forklart at hun frivillig ble med mannen ned i et skogholt rundt klokken 1.45, men at han der forgrep seg på henne.

- Hun har vært til undersøkelse på voldtektsmottaket søndag. I løpet av dagen har vi kommet nærmere å fastslå det nøyaktige åstedet, da vi har funnet en del eiendeler kvinnen mistet. Rett etter voldtekten kom hun i kontakt med en mann som hjalp henne med å komme seg til politiet. Han vil vi gjerne snakke med, sier kriminalsjef Nina Karstensen Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

21-åringen har opplyst at gjerningsmannen har svart, kort hår, at han er over 173 centimeter høy og at han snakker gebrokkent norsk.

Sensation Innerspace er et konsept hvor alle gjestene er kledd i hvitt, og de siste årene har det vært lignende arrangementer i mange europeiske byer. I år anmeldte politiet 130 personer for narkotikabruk eller -besittelse på Telenor Arena. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere