*Nettavisen* Nyheter.

Ingen pågrepet etter masseslagsmål i Oslo

Oslo (NTB): Fortsatt er ingen pågrepet etter masseslagsmålet som endte med at en mann ble knivstukket og kjørt til sykehus med alvorlige skader i Oslo sentrum fredag kveld.

07.04.12 19:15

- Vi har ikke pågrepet noen ennå, men er nå på sykehuset og håper offeret kan gi oss opplysninger. Så langt er han den eneste som kan gi oss mer klarhet i hva som var foranledningen til at han ble knivstukket og hvem som er eventuelle gjerningsmenn, sa vaktleder Per Olav Utgaard ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB lørdag.

Mannen ble ikke livstruende skadd, men skulle lørdag opereres. Lørdag ettermiddag var han derfor ennå ikke blitt avhørt. Politiet antar at et avhør kan skje tidligst søndag morgen.

Ifølge vitner var det 30-40 mennesker med i slagsmålet, de fleste angivelig av asiatisk opprinnelse. Slagsmålet skjedde i området mellom Storgata og Calmeyers gate og ble meldt til politiet like før klokka 23.

Kort etter meldte en blødende mann seg ved Sentrum politistasjon. Han ble straks kjørt til akuttmottaket på sykehus, der han ble lagt rett på operasjonsbordet.

- Det har ikke meldt seg noen vitner eller andre som kan gi noe mer klarhet i hva som var utgangspunktet for slagsmålet og knivstikkingen, sier Utgaard. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.