RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen pågrepet etter nytt ran i Oslo

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): En mann i begynnelsen av 20-årene ble natt til fredag slått ned og fraranet et pengebeløp i Oslo sentrum. Store politistyrker jaktet på fire gjerningsmenn, men ingen er ennå pågrepet.

Overfallet skjedde i Storgata ved Gunerius kjøpesenter like etter klokka 1.

- Vi satte i gang omfattende søk, men dessverre uten at noen er blitt pågrepet. Vi har opprettet en anmeldelse og etterforskningen starter når folk kommer på jobb fredag morgen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB i 6-tiden fredag morgen.

Han forteller at offeret gikk til Oslo S og tok der kontakt med en politipatrulje om lag 20 minutter etter at overfallet skjedde. Offeret er en mann i begynnelsen av 20-årene.

- Han sier han ble slått i magen og fratatt et pengebeløp mens han lå på bakken. Det skal ha vært fire gjerningsmenn som fornærmede beskriver som av utenlandsk opprinnelse. De var alle i 20-åra, og en av dem skal ha hatt på seg en rød genser, sier operasjonslederen.

Ranet i Storgata føyer seg inn i en lang rekke ran og ransforsøk i hovedstaden i høst. Torsdag skjedde det tre ran eller ransforsøk i byen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere