Gå til sidens hovedinnhold

Ingen pågrepet etter voldsepisoden i Møllergata

Oslo (NTB): Gjerningsmennene er fortsatt på frifot etter voldsepisoden ved utestedet Crystal i Oslo natt til torsdag. Politiet etterforsker saken som drapsforsøk.

- Vi har ikke pågrepet noen og vi har heller ingen navngitte mistenkte, opplyser fungerende avsnittsleder Ingebjørg Hansen ved Voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til NTB fredag formiddag.

Voldsepisoden fant sted utenfor utestedet Crystal i Møllergata i Oslo sentrum ved 1.30-tida natt til torsdag. Til sammen fire unge menn ble skadd, blant dem en ansatt ved utestedet. Det ble brukt både kniv og skytevåpen. To personer har fått moderate skuddskader mens en person har alvorlige skader etter knivstikk.

Flere vitner observerte krangel og slåssing inne på utestedet før skytingen, som fant sted på gaten utenfor etter at dørvaktene hadde tatt de kranglende partene med ut.

Noen av de skadde er ifølge Hansen kjent av politiet fra tidligere. Vitner har opplyst at noen av de involverte i hendelsen har somalisk bakgrunn. Tre eller fire menn i 20-årene løp fra utestedet langs Torggata etter skytingen.

Politiet er sparsommelige med informasjon når det gjelder ofrene og hva som kan ha vært bakgrunnen for hendelsen. (©NTB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar