RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen pågrepet etter væpnet ran av mynthandel

Sist oppdatert:
Ski (NTB): Politiet har funnet våpenet og fluktbilen som de tror ble brukt under ranet av en mynthandel i Ski tirsdag formiddag, men ingen er pågrepet.

Tirsdag kveld var teknikere fra politiet i ferd med å lete etter spor i forretningen, som ligger i Nordbyveien like utenfor Ski sentrum. Politiet fikk melding om ranet av Follo Mynt & Seddel like etter klokka 10. Det var innehaveren selv som meldte fra om at han ble ranet av en mann med håndholdt våpen.

Store politistyrker lette tirsdag etter raneren, som ble beskrevet som rundt 180 centimeter høy, mellom 30 og 35 år gammel og med mellomblondt kort hår. Mannen skal ifølge beskrivelsen være slank og ha rak kroppsholdning.

I forbindelse med søket, ble bilen som politiet tror ble brukt som fluktbil, en svart Ford C-Max med falske skilter, funnet i en blindvei i tilknytning til Oppegårdveien i Ski.

Det ble søkt med hund på stedet der bilen ble funnet, og ifølge politiet ble det sikret viktige bevis. Blant annet skal politiet ha funnet et våpen som de mener ble benyttet i forbindelse med ranet.

Raneren fikk ifølge NRK ikke med seg noe fra butikken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere