Gå til sidens hovedinnhold

- Ingen planer for betalt flerspiller

Treyarch og Infinity Ward dreper ryktene om en betalingsplan for å spille «Call of Duty» online.

HTML EMBED

En video som ble postet på YouTube 16. juli antyder at Activision har hatt planer for å ta betalt for å spille «Call of Duty» online. Ryktene har sin rot i et intervju bransjenettsiden Industry Gamers har gjort med analytikeren Michael Pachter. Pachter mener spillindustrien må ta seg betalt for sine onlinetjenester, og at Activision bør lede vei med «Call of Duty».

ANMELDELSE: «Modern Warfare 2»

Dette ville naturligvis vært dårlige nyheter for spillere som allerede betaler i flere ledd for å spille online. I tillegg til selve prisen på spillet kommer prisen på nettoppkoblingen til en operatør og har du en Xbox 360 må du også betale et abonnement til Microsoft for å spille mot andre online.

Avkrefter på Twitter

Men det ser ikke ut til at nok et abonnement blir løsningen med det første. Infinity Wards nettverkssjef Robert Bowling avkrefter i en twittermelding at spillere må betale ekstra for å spille «Modern Warfare 2».

- Det svirrer rykter om en abonnementsplan for «Modern Warfare 2». Offisielt, ingen må betale for å spille «Call of Duty» eller «Modern Warfare 2», og det kommer de heller ikke til å måtte gjøre, skriver Bowling.

Treyarch følger opp

Nettverkssjef Josh Olin i Treyarch, som utviklert årets «Call of Duty: Black Ops», følger på med følgende melding på Twitter:

- Nei, du vil ikke måtte betale for å spille «Call of Duty: Black Ops» heller. Ryktet -> Knust.

LES OGSÅ: Sniktitt: «Call of Duty: Black Ops»

Det ser, med andre ord, ut til å være det. Verken Infinity Ward eller Treyarch kjenner offisielt til planer om å ta betalt for å spille «Call of Duty» online.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene