RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen revansje mot Hødd

Vålerengas juniorer spilte uavgjort mot Hødd i Color Line Cup.

Vålerenga håpet å kunne revansjere cuptapet mot Hødd i fjor, men med et ungt lag holdt det kun til uavgjort.

- Det var en kamp som var langt dårligere enn vi hadde forventa, spesielt offensivt. Defensivt er det greit nok, men vi er heldige som ikke slipper inn et mål men Kristian Krohn Holm var god i mål i dag, sier hovedtrener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Samtidig må vi huske at vi stiller med mange nye folk også. Vi har en midtbane i første omgang kun bestående av spillere født i 1992 som bare har spilt guttefotball.

God matching
Og selv om resultatet ikke ble som ønsket, er det positive ting å ta med seg videre.

- For de unge gutta er dette et annet nivå å prøve seg på nå, enn hva de er vant til. Det er bra at de får matcha seg på dette nivået, men resultatet ble dårligere enn vi hadde ventet og håpet, sier Holter videre.

- Vi er for så vidt fornøyde med, og det er også hva denne turneringa er ment for, at de yngre får kjenne litt på dette nivået. Det er ikke sånn at vi må vinne for enhver pris, selv om vi selvfølgelig ønsker sterkt å vinne når vi går på banen, og i dag ble resultatet dårligere enn vi hadde ventet.

Går for finale
Fredag er det spillefri for Vålerenga før lørdagens kamp mot Midtjylland, som blir en ren gruppefinale og en kamp om å nå finalen i Color Line Cup.

- Det er ikke helt svart, og i dag fikk mange prøve seg. Vi har en del juniorspillere i bakhånd.

- På lørdag må vi vinne mot Midtjylland for å nå finalen, og det er greit. Uansett er vi sannsynligvis sikret andreplassen i gruppa, men det spørs litt på resultatet mellom Hødd og Brann lørdag. Finale er målet, men da må vi heve oss mange hakk fra i dag, avslutter Holter.

Vålerenga – Hødd 0-0 (0-0)
Color Line Cup, Ålesund

Vålerengas lag: Kristian Krohn Holm – Martin Gooderham, Andreas Aanesrud, Prince Mambouana, Joakim Eyde (Håvard Farstavoll inn 65) – Kajan Kiruba (Christer Jensen inn 45), Momodou Darboue (Shola Akinemy inn 60),Savas Tirit (Soliman Aoudia inn 45), Mohammed Ali (Mikael Johansen inn 45) – Bardh Shala (Shuma Anene inn 45), Håvard Nielsen (Stefan Mimic inn 45)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere