RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen romantikk

Sist oppdatert:
- Jeg har ingen romantiske følelser for deg, sier en bestemt Bruce til Amy etter kysset i forrige episode av "Judging Amy".

Forrige episode endte med at Amy og hennes tidligere assistent i rettsalen, Bruce, kysset hverandre. De to blir enig om å beholde sitt forhold på et vennskapelig plan.

Jobben tilbake?
Amy trenger støtte fra sin gode venn Bruce i tirsdagens episode. Hun klarer å finne ut hvem som forfølger henne og er ubuden gjest i hennes leilighet. Sammen med Bruce oppsøker hun forfølgeren på hans arbeidsplass - og det blir alt annet enn et hjertelig møte.

En kvinnelig representant for en organisasjon som kjemper for fargedes rettigheter ønsker å hjelpe Bruce med å få tilbake jobben i rettssystemet. Bruce er ikke interessert, men litt etter litt innser han at han må kjempe for å få tilbake jobben sin. Amy blir fra seg av begeistring når hun hører om Bruce sine planer.

Kyles legedrøm
Amys fetter, Kyle (Kevin Rahm), var kommet langt i sin legeutdannelse da han fikk rusproblemer, og måtte legge studiene på hyllen. Han er nå klar for å prøve å nå målet sitt igjen, nemlig å fullføre utdannelsen. Men han møter mye motstand på sin vei, og innser til slutt at han må ta imot hjelp fra andre.

På TV 2 tirsdag 27. januar 2004 kl. 21.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere