RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen sex - ingen gaver

Sist oppdatert:
I fire måneder overøste den russiske mannen kvinnen med gaver. Men da beilingen ikke førte frem, saksøkte han henne og krevde blant annet et rødt eple returnert!

Historien utspilte seg ifølge den russiske avisen Pravda i byen Jekaterinburg.

De to møttes i leiligheten til en felles bekjent i oktober i fjor. Mannen ble forelsket, og i månedene fremover overøste han henne med gaver i et forsøk på å overbevise henne om at han er mannen i hennes liv.

Men kvinnen, som er gift og har et barn, ga ikke etter. Da hun ved utgangen av januar i år fortsatt nektet å innlede noe forhold til ham, gikk mannen lei. Men i stedet for å bare kaste inn håndkleet, bestemte den bitre mannen seg for å kreve alle gavene returnert - og saksøkte kvinnen.

I søksmålet krever han tilbakelevert en detaljert liste med gaver: Et veggur, et stort speil, en bærepose, en konfekteske, to blomsterpotter, en kopp med navnet hennes inngravert, en sjokoladeplate, tre kilo bananer, 300 gram kaker, et stort rødt eple, fire gule epler, et termometer, to postkort og sju par sko.

Den første rettsinstansen forkastet søksmålet hans i april, og 2. juli ble anken forkastet i distriktsretten i Ekaterinburg. Men den forsmådde beileren gir seg ikke - og vil anke videre til Høyesterett. Og når han ikke frem der, fortsetter han også til Den europeiske menneskerettighetsdomstolen, melder Pravda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere