RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen sommer i sikte

Foto: Asle Bentzen, ibergen.no
Det er ingen sommer i sikte i dagene fremover. Er vi heldige, kan vi få gløtt av sol mot slutten av uka. Men det blir først og fremst vått og grått.

- Akkurat nå er det jo oppholdsvær, men det har regnet tidligere i dag, og det kan komme noen drypp senere i dag også, sier meteorolog Roar Teigen i Storm Weather Center til iBergen.no. Han beroliger likevel med at det ikke er snakk om de store mengdene.

Lavtrykk dominerer
Makstemperaturen i dag vil ligge på rundt 10 grader, og det er heller ikke sommerlige temperaturer i vente. Resten av uka vil vi få makstemperaturer på 9-10 grader på dagtid, er varselet fra Storm-meteorologen.

Du bør heller ikke belage deg på tørre veier de neste dagene.

- Det er lavtrykk som dominerer. Allerede i morgen kommer det inn en nytt lite, hissig lavtrykk som gir regn. Men utover kvelden i morgen kan det bli opphold igjen, sier Teigen.

Også onsdagen blir ifølge meteorologen preget av regn og regnbyger. Men fra torsdag kan det vært håp om litt bedring.

- Da kan det være mulighet for noen gløtt av sol innimelloom bygene. Men det blir fortsatt forholdsvis kaldt, i underkant av 10 grader.

Helt til slutt har han likevel noen trøstende ord: - De siste prognosene våre tyder på muligheter for bedre helgevær. Det kan bli stort sett opphold og en del sol, lyder varselet.

Og dette varselet velger vi enn så lenge å stole på og håpe på - selv om Storm-meteorolog Teigen er rask med å minne oss på at det fortsatt bare er mandag - og at prognosene kan endre seg mye før vi kommer til helgen.

Sjekk været der du bor

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere