*Nettavisen* Nyheter.

Ingen spor etter Kjetil

Dykkere satt inn i søket etter savnet 32-åring.

03.01.09 16:54

Lørdag fortsatte søket etter den savnede k,jetil Myrbråten (32), som har vært savnet siden han forlot en fest i Drammen nyttårsaften.

- Politihelikopteret har foretatt et såkalt overfaltesøk over Drammenselva og ut i fjorden. Det er akkurat avsluttet med negativt resultat, sier innsatsleder Vibeke Lundbekk ved Søndre Buskerud politidistrikt til Nettavisen ved 12-tiden.

Setter inn dykkere
Politiet har også kontaktet brannvesenet og dykkere er satt inn i søket. Ved 12-tiden startet dykkerene å lete etter den savnede 32-åringen langs elva som går gjennom byen.

- Nå går vi ut med dykkere som skal søke under isen. Vi har ikke veldig mye å gå på, så for øyeblikket er det ikke andre ting som er fornuftige å gjøre nå. Det dukker opp tips, og vi sorterer ut de vi mener det er hold i. Men per nå er det dykkersøket som er det aktuelle, sier Lundbekk.

Ved 17-tiden er det ikke gjort noen funn.

Lørdag er ikke røde kors ute og leter, slik de sammen med 100 frivillige var fredag,

- Per nå har vi ikke noe aktuelt område å lete i. Men dersom vi får tips eller andre spor, har vi dem i bakhånd, sier Lundbekk.

Ikke kriminelt
Kjetil Myrbråten ble sist sett klokken 01.30 da han forlot en fest på Brakerøya i retning Bragernes sentrum i Drammen.

Politiet tok seg inn i Myrbråtens leilighet torsdag, men han har ikke vært der. Det er heller ikke tegn på at mobilen eller bankkort er brukt.

Myrbråten var kledd i mørk dress, hvit skjorte, sort, hvitt og rødtstripet slips og beige dufflecoat.

Det er ifølge politiet ikke noe som tyder på at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag