*Nettavisen* Nyheter.

Ingen spor etter rømt fange

Foto: (Politiet)

Den rømte fangen Abdelghani El Azzouzi (20) og hans tre bevæpnede hjelpere er etterlyst i hele Schengen-området. Politiet har foreløping ingen spor, men tror de fire allerede kan være i utlandet.

19.04.06 22:52

–Den 20 år gamle narkodømte fangen som ble befridd av tre medhjelpere utenfor legevakta i Oslo lørdag kveld, kan allerede være i utlandet, sier vaktleder Trond Røgeberg ved Kriminalpolitiet i Oslo til NTB.

Politiet ble stanset av tre bevæpnede menn som truet dem til å slippe fangen fri. Deretter skal én av de tre ha løsnet et skudd i luften før alle fire forsvant fra stedet lørdag kveld ved 20.45-tiden. Politiet har satt inn store bevæpnede politistyrker i letingen etter de fire.

Den rømte El Azzouzi er av marokkansk opprinnelse. Alle grenseoverganger samt politidistriktene rundt Oslo er varslet for å forsøke å finne de fire.

El Azzouzi er 172 centimeter høy, har rak holdning, kort mørkt hår med krøller, oval ansiktsform, arr i ansiktet, brune øyne, lang buet nese og mørk hudfarge. Han har ikke familie i Norge.

Politiet har funnet BMWen, og mener at de fire fortsatte videre i en grå Passat eller Audi, muligens med stjålne kjennetegn BN 23431.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.