RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen spor etter savnet seksåring

Foto: Junge, Heiko (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Letemannskapene lette hele mandag forgjeves etter den savnede seks år gamle jenta fra Danmark.

Den 39 år gamle svenskfødte faren ble funnet druknet mandag formiddag i en kulp i Skogsåi i Tuddal i Telemark. Hans seks år gamle danske datter er mandag kveld fortsatt savnet. Søket etter jenta pågikk med full styrke helt til mørkets frambrudd. Familien fra Vanløse i Danmark var på hytteferie i Norge. Far og datter var ute i en båt da ulykken skjedde søndag.

Fortsetter til det blir mørkt
– Vi kommer til å fortsette for fullt til det blir mørkt. Søket pågår med rundt 30 personer fra Røde Kors hjelpekorps og frivillige, uttalte operasjonsleder Gunnar Ramslien ved Telemark politidistrikt til Nettavisen ved 19-tiden mandag. Like før klokka 23 opplyser politiet i Telemark at det ikke er gjort noen funn.

Letemannskapene konsentrerte seg mandag om kulper i Skogsåi i området der 39-åringen ble funnet.

Utfor en foss
Det var dykkere fra Kongsberg brannvesen som mandag fant 39-åringen en snau kilometer nedenfor Sønderlandsbrua, der de to sist ble sett, skriver lokalavisa Telen på nett. Den omkomne var svensk statsborger, bosatt i Danmark. Mannen ble funnet på 4–5 meters dyp, skriver ta.no.

Mannen og datteren ble meldt savnet søndag ettermiddag da båten deres havnet utfor en foss i elva. Et vitne så de to klamre seg til båten før de forsvant utfor fossen. Det er for tiden svært stor vannføringen i vassdraget.

Familien hadde leid en feriehytte i Tuddal, og de to var ute i båt nær hytta da ulykken skjedde, skriver Jyllands-Posten på nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere