RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen streik blant bakkeansatte

Bagasjehåndteringen til Norwegian, SAS og enkelte andre flyselskaper blir rammet dersom meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart ikke fører fram. Da går 409 bakkeansatte ut i streik, noe som kan gi både bagasjekrøll og forsinkelser på Oslo lufthavn.(Illustrasjonsfoto).
Bagasjehåndteringen til Norwegian, SAS og enkelte andre flyselskaper blir rammet dersom meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart ikke fører fram. Da går 409 bakkeansatte ut i streik, noe som kan gi både bagasjekrøll og forsinkelser på Oslo lufthavn.(Illustrasjonsfoto). Foto: Morten Holm (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Partene er enige om et anbefalt forslag for flyoverenskomsten, melder Fellesforbundet. Dermed blir det ingen streik blant bakkeansatte.

Flyselskapene ba mandag passasjerene pakke kun håndbagasje i tilfelle streik.

Det var bagasjehåndteringen til Norwegian, SAS og enkelte andre flyselskaper, som ville bli rammet dersom meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart ikke førte frem. Uten enighet ville 409 bakkeansatte gått ut i streik, noe som kunne gitt både bagasjekrøll og forsinkelser på Oslo lufthavn.

Det var flere punkter det var uenighet om i meklingen De ansatte krever økt minstelønn og dessuten at ansatte som mister jobben ved konkurs, får beholde ansienniteten slik at de ikke taper lønn og arbeidsvilkår.

Meklingen om Flyoverenskomsten ble innledet mandag formiddag. Mekler er tingrettsdommer Wenche Elizabeth Arntzen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere