*Nettavisen* Nyheter.

Ingen vekterløsning - flere flyplasser rammes

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Det ble ingen løsning på vekterstreiken søndag kveld, noe som betyr at ytterligere 1.200 vektere tas ut i streik mandag. Ved flere flyplasser blir sikkerhetskontrollene fullstendig stengt.

04.06.12 01:06

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) og NHO Service møttes hos riksmekler Kari Gjesteby klokka 8 søndag kveld. Etter rundt tre og en halv time dro partene hver til sitt, men var enige om å møtes igjen mandag for å se å det er grunnlag for mekling. Da er også partenes forhandlingsutvalg innkalt.

- Vi har sondert litt og snakket sammen, sier NAFs forhandlingsleder, Erna Hagensen. På spørsmål om partene er kommet noe nærmere hverandre, svarer hun:

- Nei, egentlig ikke. Vi er blitt enige om at vi skal møtes mandag til sonderinger med delegasjonene våre. Så får vi se.

- Vi står like langt fra hverandre. Men vi prøver å være konstruktive, og derfor har vi bedt om at delegasjonene kommer hit, så de er med på sonderingene. Så får vi se om det er grunnlag for å be om frivillig mekling, sier Furulund. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag