Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen ytre tegn på vold i Arboga-saken

Bilde av Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter er satt opp ved sammen med blomster og lys utenfor leiligheten i Arboga i Sverige hvor de to ble funnet døde. Politiet etterforsker saken som drap.
Bilde av Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter er satt opp ved sammen med blomster og lys utenfor leiligheten i Arboga i Sverige hvor de to ble funnet døde. Politiet etterforsker saken som drap. Foto: (Tore Meek / Scanpix)
Sist oppdatert:
Verken kvinnen eller barnet som ble funnet døde i Arboga, har tegn på ytre vold, ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten. Dødsårsaken er fortsatt uklar.

Den ene av de to ble obdusert onsdag mens den andre ble obdusert torsdag. Rettsmedisinerne har ennå ikke klart å finne ut hvordan de to døde, men prøver av de avdøde skal analyseres i håp om at det vil gi svar på dødsårsaken.

Ifølge informasjonsansvarlig Terje Lund ved politiet i Västmanland vil det ta en til to uker før resultatene av prøvene vil være klare.

Svensk politi har sendt to etterforskere til Ålesund som ledd i etterforskningen av dødsfallene i Arboga. Etterforskerne skal snakke med den norske kvinnens barn og hennes tidligere kjæreste, skriver Aftonbladet.

Aftonbladet har vært i kontakt med ekskjæresten, som ikke vil gi noen kommentar til saken. Han skulle torsdag snakke med politiet, sa han ifølge den svenske tabloidavisens nettsider samme dag.

Det var mandag at folk fra sosialtjenesten i kommunen fant den 38 år gamle kvinnen og hennes ni måneder gamle datter døde i en leilighet i Arboga i de midtre delene av Sverige. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!