RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingenting avklart i LSK

(foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Claus Reitmaier imponerer på LSK-treningene, men det er fortsatt ikke klart hvem som vokter romerikingenes mål mot Sandefjord.

Reitmaier imponerte voldsomt da han kom til Lillestrøm i fjor, og ble i klubben ut sesongen. Etterpå har han spilt lite. Nå har han trent med romerikingene i et par dager, og han har vist at han ikke har tapt seg spesielt på den rolige perioden.

Likevel vil ikke Lillestrøm si noe om hvem som står mot Sandefjord. Andrekeeper Otto Fredrikson er på vei tilbake etter skade, og tidligst lørdag blir det tatt en endelig avgjørelse på hvem som står mot Sandefjord søndag.

- Vi skal teste dem litt mer i morgen. Otto Fredrikson kjørte ikke full trening i dag. Han hadde en ok økt torsdag, men tok det litt rolig fredag. Kanskje blir det først en avklaring søndag, sier LSKs assistent-trener, Gunnar Halle, til TV 2 Nettavisen.

Han er imidlertid imponert av 42 år gamle Claus Reitmaier.

- Han hadde to gode økter torsdag, og det går nok bra om han må stå, sier Halle.

- Like god som i fjor?

- Ja. Selv om han ikke har spilt aktivt i det siste så tar han vare på kroppen sin. Og han har også masse erfaring. Det betyr også mye i sånne situasjoner, fortsetter LSK-treneren.

LSK stiller med nærmest skadefri tropp mot Sandefjord. Eneste usikkerhet er Magnus Myklebust som fredag ikke trente for fullt på grunn av en smell i hoften.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere