Gå til sidens hovedinnhold

Ingenting skjer

I fjor sa plan- og bygningsetaten at den ville vurdere barnehage-saken på nytt. Men foreløpig ser det ikke ut til at den har gjort det.

Korsvoll: Nordre Aker Budstikke har flere ganger skrevet om trafikk- og parkeringssituasjonen i Langåsveien, inn mot Andromeda Barnehage helt innerst i veien. Snart ett år senere er fortsatt Langåsveien, og skoleruta for flere hundre unger til Korsvoll, like smal. Fortsatt har ikke barnehagen opparbeidet tilstrekkelig adkomst i henhold til plan- og bygningslovens veikrav. Og så vidt avisen vet har fortsatt heller ikke plan- og bygningsetaten gjort noe med barnehagens dispensasjon fra veikravet, selv om etaten har blitt gjort oppmerksom på at turveien som ligger til grunn for dispensasjonen ikke eksisterer i virkeligheten, men bare på kartet.
I forrige uke kontaktet Nordre Aker Budstikke plan- og bygningsetaten for en status i saken, men har foreløpig ikke mottatt noen tilbakemelding.
I vinter engasjerte også Ap-politiker Ivar Christiansen seg i Langåsvei-problematikken. Men han fikk heller ikke plan- og bygningsetaten med på at noe måtte gjøres vedrørende situasjonen i Langåsveien.
- Ett eksempel på at kravene fra lokaldemokratiet blir overprøvet og neglisjert fra administrativt hold i kommunen, sier Christiansen.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem