RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingnis fortsetter tapsrekken

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet Ignis, som tidligere het WiCom, fortsetter tapsrekken
Selskapet fikk et resultat før skatt på minus 6,1 millioner kroner i tredje kvartal av en omsetning på 13,7 millioner kroner. I andre kvartal var tapet på 6 millioner kroner av en omsetning på 11,4 millioner kroner.

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) var på minus 4,1 millioner kroner i tredje kvartal.

Ignis-sjef Thomas Ramm skriver i en melding at det for system-divisjonen forventes en omsetning for året i intervallet 50 til 55 millioner kroner med positiv EBITDA-resultat i området 3 millioner kroner.

- Dette er en noe lavere forventning til omsetning enn tidligere kommunisert som skyldes i hovedsak full utnyttelse av konsulentbasen med dertil lavere mulighet til løsningssalg. Divisjonen er derfor i gang med en rekrutteringsprosess som forventes å kunne gi en positiv effekt allerede fra første kvartal 2005, heter det i en melding.

I Ignis teknologi-divisjon forventes produktomsetningen å komme i første kvartal 2005. For 2005 som helhet forventes en omsetning
innenfor området telekom på 2 til 3 millioner dollar, og divisjonen har som målsetting å oppnå en markedsandel på 15 prosent av det såkalte VOI-markedet innen fire år.

- Styret ser vekst i begge divisjonenes markeder, og er godt fornøyd med utviklingen i konsernet. Konsernet forventer å ha en disponibel likviditet inklusive trekkrettigheter på mellom 15 til 20 millioner kroner pr. 31. desember 2004, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere