RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingrid fikk 126 millioner

Sist oppdatert:
Ingrid Tarrant er til tross for sin norske familie ukjent for nordmenn flest. Men i britisk sladrepresse er hun hot om dagen.

(Side2): Chris Tarrant er kjent som «Vil du bli millionær»-opphavsmann, og er et kjent ansikt for de fleste briter.

Sterkt knyttet til Norge
Her hjemme har han fått liten oppmerksomhet til tross for at hans kone, Ingrid, er halvt norsk.

Hun ble født i England i 1954, med norsk mor. Hun er derfor nært knyttet til Norge. Blant annet står hun oppført med følgende sitat på IMDB:

- Når jeg er i Norge føler jeg meg britisk, og når jeg er i England føler jeg meg norsk. Men jeg støtter alltid Norge, selv i Grand Prix. Familien min er fra Oslo, og vi har et sommerhus cirka åtte mil utenfor byen, rett ved siden av en fjor. Det er virkelig vakkert og jeg drømmer om å bo i Norge en dag.

Hennes pikenavn er Ingrid Dupre de St. Maur, og hennes far var halvt tysk og halvt fransk.

Styrtrik
Nå har hun I det minste fått reisepenger om det fortsatt står/start høyt oppe på ønskelista.

I Storbritannia har hun lenge vært en mye omtalt person, og den siste tiden har sladrepressen på øyriket fått alt de har håpet på.

Ingrid Tarrant hanket nemlig inn en privatdetektiv som avslørte at Chris Tarrant i 10 år hadde hatt et forhold til læreren Fiona McKechnie. De to satt på en enorm formue og etter 15 års ekteskap og med to barn sammen ble det tidlig klart at dette ble et oppgjør som kom til å koste mye penger.

De to gikk fra hverandre i 2006, og ble offisielt skilt i 2007. Nå skriver The Daily Mail at oppgjøret er klart, og ifølge avisen har Ingrid Tarrant fått i overkant av 126 millioner. Det er mye penger også i de celebre kretser i England.

Fikk halvparten
Ifølge avisen utgjør dette halvparten av formuen til Chris Tarrant, så han angrer muligens på sin utroskap nå som oppgjørets time er kommet.

Ifølge avisen har pengekrangelen vart I 18 måneder, og Ingrid får 55 millioner i kontanter. Resten får hun i form av flere luksuriøse eiendommer i og utenfor Storbritannia.

- Vi har endelig blitt enige. Det har pågått siden september 2006, og jeg er så glad for at det er over. Livet mitt har stått stille denne perioden, sier hun til avisen.

Hun vil ikke gå i detalj når det kommer til oppgjøret, til tross for at avisen har lagt frem svært nøyaktig oversikt over fordelingen.

- Jeg kan ikke snakke med dere om penger. Alt jeg kan si er at jeg har fått min frihet, og du kan ikke sette en pris på den.

Bittert oppgjør
Hun sier i intervjuet at hun hadde en mistanke om at han hadde noen på si, men at hun ble sjokkert da sannheten ble avslørt. I tillegg forteller hun at hun ikke har snakket med sin eksmann siden de gikk hver til sitt, og at det mest sannsynlig ikke vil endre seg. Noe som tyder på at svært bitter skilsmisse.

En nær venn av henne sier følgende til avisen:

- Denne skilsmissen har følelsesmessig ødelagt Ingrid, men hun er en sterk kvinne som vil komme over det med tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere