RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingvaldsen og Stjernen får sjansen i Falun

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Hopptrener Alexander Stöckl gir Ole Marius Ingvaldsen og Andreas Stjernen i onsdagens verdenscuprenn i Falun.

– De har prestert i kontinentalcupen og får sjansen sammen med Anders Jacobsen, Anders Fannemel, Rune Velta og naturligvis Anders Bardal, sier Stöckl til NTB.

Østerrikeren reiste til Falun mandag. Kvalifisering står på programmet tirsdag, mens rennet i neste års VM-bakke går onsdag.

– Endelig får vi teste VM-bakken. Det blir viktig å få et inntrykk av den. For første gang skal verdenseliten hoppe der. Hittil har det kun vært svensk mesterskap der. Vi vet lite om VM-bakken i Falun. Den er helt ny. Dette blir spennende, sier Stöckl.

Tom Hilde ble vraket til OL i Sotsji. Asker-hopperen får heller ikke sjansen på verdenscuplaget i Falun. Derimot skal Hilde til Falun til helgen når kontinentalcupen står på programmet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere