Gå til sidens hovedinnhold

Innbrudd og hærverk på Bjørnholt skole

Etter to runder med innbrudd og hærverk på Prinsdal skole, var det natt til mandag Bjørnholts tur.

Tre tatt for skolehærverk

BJØRNDAL: En halvtime inn i mandagsnatten gikk flere innbruddsalarmer på Bjørnholt skole. Politi og vekterselskap kom til stedet, og etter å ha gjennomsøkt bygningene med hund, ble tre personer pågrepet. De skal ha forsøkt å få med seg datautstyr, men rakk ikke det.

– Dette er kjenninger av politiet fra tidligere forhold, forteller politioverbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Settes disse i forbindelse med innbruddene på Prinsdal skole?

– Det kan vi foreløpig ikke si noe om.

Alle de tre var under 18 år, og ble kjørt til politihuset etter pågripelsen.

To tatt for promillekjøring

BØLER: Natt til fredag og fredag morgen tok politiet promillekjørere på Bøler. Første stopp var kl. 0415 i8 Mikkel Revs vei. Den 50 år gamle føreren ble kjørt til sentralarresten. I tillegg til promillekjøringen må han svare for narkotika som ble funnet i bilen.

Den andre promillekjøreren ble tatt ved Bølerskrenten der en bil kjørte på rødt lys. Da de undersøkte føreren, også dette en 50 år gammel mann, ble det tur til arresten med mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

Utefest på skolen

BØLER: Fredag kveld fikk politiet hint om at mange ungdommer satt og drakk på Bøler skole. Da de oppdaget patruljebilen som kom til stedet, stakk de i alle retninger. Ingen ble pågrepet, og politiet kan derfor ikke si noe om alder på festdeltagerne.

Viste fingeren til bilister

MORTENSRUD: Lørdag formiddag ringte flere til politiet og fortalte at en mann gikk utover E6 mot Mortensrud. Bilister som forsøkte å fortelle han at vanding langs en så trafikkert vei er farlig, viste han dem bare fingeren til.

En patrulje fant en mann som passet til beskrivelse ved veien til Dal/Brenna. Den 24 år gamle mannen fra østeuropa ble bortvist fra området.

Ble kjørt til sykehus

HOLMLIA: En 67 år gammel mann ble lørdag ettermiddag kjørt til Ullevål sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil i Holmliaveien ved Esso/REMA 1000. Det skal ha vært oppgitt at bilen hadde lav hastighet, og at fotgjengeren gikk uti veibanen.

Ble bitt av politihund

ABILDSØ: Innbrudd i en bolig i Høgdaveien på Abildsø lørdag kveld endte nok ikke akkurat etter planen for en 38 år gammel østeuropeer. Etter å ha knust en rute i boligen, stakk de av. Men politiet hadde hund tilgjengelig, og denne stoppet den ene av de to tyvene. Vedkommende måtte ha hjelp av helsepersonell etter møtet med den firbente.

To tatt etter slåsskamp

HOLMLIA: Et kraftig oppgjør mellom to menn i Ravnåsveien på Holmlia natt til søndag, resulterte i at den ene ble kjørt til legevakten for behandling. Den andre ble pågrepet av politiet.

Snakket i mobiltelefon

ABILDSØ: Søndag ettermiddag meldte trafikkanter på vei innover E6 ved Abildsø at en bil kjørte svært vinglete. Den ble stoppet i Enebakkveien. Det ble tatt promilleprøve av den 36 år gamle sjåføren, men den var negativ. Førerens forklaring på den uryddige kjøringen var at han hadde snakket i mobiltelefon. Riktignok hadde han handsfree, men mulig han var noe ukonsentrert.

Tidligere politilogger:

Hadde bilen full av sterke drikkevarer

Knuste dører og vinduer

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter