Halden Arbeiderblad: Politiet har vært på stedet og gjennomført åstedsundersøkelser og intervju av fornærmede. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet, skriver politiet på Twitter.

Ikke full oversikt

Innehaver av Grand Hotel, Per Sandberg, sier at tyven har revet ned et overvåkningskamera og at de derfor har mistanke om hvem det er, skriver Halden Arbeiderblad.

Se video nederst i saken!

– Å putte ansiktet opp i overvåkningskameraet når man river det ned, er kanskje ikke det smarteste man kan gjøre, sier Sandberg med et smil, som til tross for ulempene innbruddet måtte medføre tar det hele med stor ro.

– Jeg oppdaget innbruddet da jeg var i baren for å sjekke at alt var i orden. Tyven har ikke fått tilgang til selve baren, så han har antakelig ikke fått med seg noe av større verdi. Men det vet jeg mer om når vi har fått en full oversikt, sier han.

Gode bilder

Operasjonsleder ved politiets operasjonssentral, Gisle Sveen, sier til HA søndag kveld at gjenkjenner gjerningsmannen fra overvåkningsbildene, og at han har fått med seg noe som tilhører både hotellet og hotellets gjester.

– Politipatruljen som kom til stedet har sett gjennom video fra overvåkningskameraet. Det er gode bilder og vi gjenkjenner personen. Det dreier seg om en mann i 40-årene fra Halden-regionen som er en kjenning av politiet.

– Han vil bli anmeldt og innkalt til avhør for forholdet, men det er foreløpig ikke foretatt en pågripelse, sier Sveen.

Video: Johnny Larsen