*Nettavisen* Nyheter.

Innelåst i bussens bagasjerom

Foto: (TV 2 Nettavisen)

I 20 minutter var kvinnen fanget i bussens bagasjerom mens bussen kjørte fra Åsane til Bergen.

10.04.06 14:33

Uhellet skjedde i vinter, på bussen fra Nordfjord til Bergen. Da kvinnen skulle gå av bussen og hente ut bagasjen sin fra bagasjerommet i Åsane, lå kofferten så langt inne at hun måtte klatre inn i rommet for å hente den. Mens hun var inne i rommet, smelte døren til bagasjerommet igjen bak henne og bussen satte i gang å kjøre, melder NRK Sogn og Fjordane.

- Det var et uheldig tilfelle, både for henne, sjåføren og selskapet, sier administrerende direktør i Fjord1 Sogn Billag, Jarle Molde til iBergen.no.

Han forteller at luken til bagasjerommet lukkes fjernstyrt fra sjåførens plass. Da han så i speilet at ingen befant seg utenfor bussen, lukket han luken og kjørte.

I 20 minutter måtte kvinnen holde balansen blant koffertene i det trange rommet, før bussen stoppet i Bergen og hun endelig kunne klatre ut.

- Hun var uskadd, men naturlig nok svært oppskaket. Hun har hatt noen utgifter i tilknytning til uhellet, som vi har dekket. Det er helt klart at hun har hatt et behov for å prate med noen etter denne hendelsen, sier Molde.

Uhellet har ført til at rutinene for bagasjehenting nå er skjerpet. Nå skal sjåføren alltid være med når bagasje skal hentes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag