RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 60-åring ble drept

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Det skal være bekreftet at den 60 år gamle mannen, som ble funnet død i sitt hjem på Halsnøy i går, ble slått ihel. En nabo hevder hun så et basketak i huset dagen før mannen ble funnet død i sitt hjem onsdag kveld.

Etter å ha tatt foreløpige undersøkelser i natt, skal politiet ha kommet til at mannen ble slått ihjel, skriver VG. Han skal ha dødd en gang mellom midnatt mandag og onsdag klokken 19.15. Nærmeste nabo forteller om basketak i huset hos mannen.

- Tirsdag skulle jeg gå og legge meg i 23.30-tiden. Da jeg kikket ut av soveromsvinduet, så jeg konturene av to personer i et basketak, sier Gudrun Olsen til VG Nett.

Hun er nabo til 60-åringen som ble funnet død i sitt hjem på Sæbøvik på Halsnøy i Kvinnherad kommune onsdag kveld. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, og Nye Kripos er koblet inn i saken.

- To spesialister fra Nye Kripos er ventet hit ved 22-tiden i kveld. De vil bistå i de tekniske undersøkelsene, sier politiførstebetjent Sigurd Børve ved Kvinnherad lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Avdødes nabo sier hun ikke hørte noe bråk og ikke la noe mer i hendelsen tirsdag før hun så oppbudet av politifolk utenfor naboens hus onsdag kveld. Det var en mann som gikk fra dør til dør i forbindelse med en innsamling til en menighet som fant 61-åringen død i gangen i huset sitt, skriver VG Nett.

- Vi kartlegger først og fremst funn på åstedet. Den videre etterforskningen vil vise om det blir grunnlag for å mistenke noen, sier Gunnar Fløystad ved Hordaland politidistrikt til ibergen.no.

Fem tenåringer skal, ifølge Bergens Tidende, ha sett to menn utenfor 61-åringens hus klokken 22.00 tirsdags kveld.

- Vi så to ukjente menn som stod på trappen og kikket inn i avdødes hus. Jegg vurderte faktisk å spørre dem hva de skulle der, men jeg lot det være, sier Even Sjo (15) til BT.

Politiet ved Kvinnherad politikammer vil holde en pressekonferanse om saken rundt klokken 12.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere