RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 7-åring voldtatt på skolen

Sist oppdatert:
En syv år gammel jente skal ha blitt voldtatt på en skole i Bergen. Overgrepet skal ha funnet sted like etter julegudstjenesten ved skolen.

- Politiet mener at jenten har vært utsatt for et overgrep, og mye tyder på at dette har funnet sted i et klasserom, sier politiadvokat Magne Kvamme Sylta ved Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende.

Den syv år gamle jenten går i 2.klasse ved en skole i Bergen der hun sammen med andre elever og lærere deltok på julegudsteneste 20.desember. Etter denne julegudstjenesten skal jenten har blitt utsatt for overgrepene som likestilles med voldtekt. Medisinske undersøkelser viser at hun kan ha vært utsatt for et overgrep.

Jenten har forklart at en ukjent mann kontaktet henne på slutten av skoledagen og tok henne med til en leilighet nær skolen. Senere ble hun ført tilbake til skolen og det er her overgrepene skal ha skjedd. 7-åringen har ikke klart å gi identifiserende beskrivelse av gjerningsmannen, bortsett fra at han er av utenlandsk opprinnelse, skriver Bergens Tidende.

Overgrepene ble meldt til politiet 2. juledag av jentas mor. Dagen etter ble en av jentas lærere pågrepet og siktet for voldtekt, men mannen ble løslatt etter ett døgn i arresten. Dette etter at jenta avviste at læreren var gjerningsmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere