RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 70 jenter kontaktet politiet etter fotografering

(Anders Røeggen)
Sist oppdatert:
Sjekker omfanget til hobbyfotograf som er under etterforskning for seksuallovbrudd.

Mannen ble i februar pågrepet og siktet for seksuelle overgrep i forbindelse med modellfotografering. Politiet i Ålesund ønsket derfor kontakt med jenter som hadde vært i kontakt med fotografen i 40-årene en gang i løpet av de siste fire årene.

Nå har politiet fått inn navn på over 70 unge jenter som skal ha vært til fotografering hos den sikten Ålesund-mannen.

- Politiet tror fortsatt at det kan være jenter som ikke har meldt seg og vi vil oppfordre også disse til å ta kontakt med politiet i Ålesund, sier politiadvokat Inger Myklebust Ferstad i en pressemelding.

De over 70 jentene har enten selv meldt seg for politiet eller blitt kjent for politiet i den innledende etterforskningen av saken. Det var i forrige uke at jenter som hadde vært til fotografering hos mannen ble oppfordret til å melde seg til politiet.

En stor del av jentene som har vært til fotografering hos mannen har vært under 18 år. Det er registrert jenter helt ned i 14 års alderen som har vært til slik modellfotografering hos mannen.

Politiet har startet avhør av jentene og dette arbeidet vil pågå fremover. Videre pågår det et omfattende arbeid med å sikre og deretter få oversikt over fotomaterialet som er beslaglagt i saken.

Mannen sitter fortsatt varetektsfengslet på grunn av faren for å ødelegge bevis. Han er også siktet for produksjon av bilder av overgrep mot barn.

Les også: Modellfotograf siktet for seksuallovbrudd

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere