RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Aksel Lund Svindal og Gitte Lill Paulsen har gått fra hverandre

BRUDD: Aksel Lund Svindalen og Gitte Lill Paulsen har gått fra hverandre, skriver Se og Hør. Her er de avbildet sammen etter verdenscuprennet i Super-G i Italienske Val Gardena i Kandaharløypa Saslong i desember 2017.
BRUDD: Aksel Lund Svindalen og Gitte Lill Paulsen har gått fra hverandre, skriver Se og Hør. Her er de avbildet sammen etter verdenscuprennet i Super-G i Italienske Val Gardena i Kandaharløypa Saslong i desember 2017. Foto: NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Brudd for alpinkongen etter ett års forhold.

Alpinisten Aksel Lund Svindal (35) og modellen Gitte Lill Paulsen (31) har gått fra hverandre, skriver Se og hør.

LES MER: Aksel Lund Svindal bekrefter forholdet til Gitte Lill Paulsen

Fortsatt venner

Paret var kjærester i ett år, men skal nå ha valgt å avslutte forholdet. Det bekrefter kilder overfor ukebladet. De skal imidlertid ha bevart et godt vennskap.

Svindal ønsker ikke å kommentere bruddet. På Instagram har begge fortsatt bilder av hverandre.

I et intervju med A-magasinet i november 2017, fortalte Svindal imidlertid at han drømte om et såkalt A4-liv med Paulsen.

– Veien blir til mens man går. Men det folk kaller «A4-livet» – to barn, stasjonsvogn, golden retriever og hytte på fjellet …Jeg synes det høres helt nydelig ut! Det handler ikke om fasaden, men om hvordan hele den lille «A4-klisjépakken» har det. At alle er sunne og friske og glad i hverandre. Jeg kan godt tenke meg en liten flokk.

FRONTET KLESMERKE: Aksel Lund Svindal lanserte nylig sitt eget bærekraftige klesmerke, hvor Gitte ble brukt litt som modell.

Miljøvennlig klesmerke

Svindal lanserte nylig sitt miljøvennlige klesmerke, «Greater than A».

- Jeg har vært tydelig på, om vi skulle gjøre noe, at det skulle det være noe mer enn å bare lage klær. Så fikk jeg med en gjeng på de tankene. Og vi har som mål å lage klær som er et bærekraftig alternativ. Vi er ikke perfekt på noen som helst måte, men vi har grunnprinsipper om at dette skal være veldig bra, og ikke minst at vi alltid skal bli bedre, uttalte Svindal til Fredriksstad Blad.

Gitte Lill Paulsen er signert ved det presisjefulle modellbyrået Ford Models, og har base i New York. Hun har vært i deres modellstall siden 2009, og har siden det gått visninger under moteuka i Milano, blitt frontet i Cosmopolitan, Glamour Magazine, Elle og Vogue Italia, for å nevne noen.

✈️

Et innlegg delt av Gitte (@gittelill) Feb. 28, 2018 kl. 7:35 PST

What a place 🌍 #Alps #Streif

Et innlegg delt av Gitte (@gittelill) Juli 6, 2017 kl. 3:42 PDT

Taking the scenic route 🚲

Et innlegg delt av Gitte (@gittelill) Juni 23, 2017 kl. 5:15 PDT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere