- Alle som vil ha streng innvandringspolitikk fremstilles som fæle mennesker

Landbruksminister Sylvi Listhaug (Frp) finner seg ikke i å bli kalt «ond» selv om hun ønsker en strengere politikk overfor innvandrere og asylsøkere.

Landbruksminister Sylvi Listhaug (Frp) finner seg ikke i å bli kalt «ond» selv om hun ønsker en strengere politikk overfor innvandrere og asylsøkere. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Statsråd Sylvi Listhaug (Frp) til frontalangrep på Kjell Magne Bondevik og Kirken.

– Bondevik og sjefen for biskopene i Norge stempler dem som er bekymret for utviklingen som usolidariske og fæle folk, sier Listhaug til NRK.

Landsbruks- og matministeren mener de som vil stramme inn karakteriseres som «onde og kalde»,mens de som vil ha en mer liberal politikk for innvandrere og flyktninger, er gode mennesker.

– Jeg reagerer på dette godhetstyranniet som rir det norske samfunnet som en mare, sier hun til NRK.

I helgen tok Kjell Magne Bondevik til orde for å holde Frp utenfor når Stortinget skal enes om hvordan asylregningen i Norge skal dekkes inn.

– Det viser at man mener selv at man er mye bedre enn andre. Men det dette handler om nå er, at man må stramme inn hvis vi skal ha et bærekraftig velferdssamfunn i framtiden, sier Listhaug til NRK.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.