*Nettavisen* Nyheter.

- Andersen vil snakke ut

Foto: TV 2 Nyhetene (TV 2)

Nokas-tiltalte Lars Erik Andersen vil snakke ut om raseriutbruddet - men ikke ennå.

11.01.07 15:01

- Lars Erik Andersen vil fortelle retten hva som var bakgrunnen for onsdagens episode, men vil vente til skyldspørsmålet er avgjort, sier advokat Harald Stabell til TV 2.

Da kommer han til å fortelle «alt» - om livet i fengsel og hvordan han har opplevd tiden etter Nokas-ranet, ifølge Stabell.

To personer som var i nærheten av de to sier til TV 2 Nyhetene at medtiltale Ikmet Kodzadziku kom med en slengbemerkning til Andersen kort tid før han forlot salen.

Ukjent innhold
Bemerkningen skal ha fått Andersen til å reagere kraftig. Hva bemerkningen gikk ut på, er foreløpig uklart.

Kodzadziku benekter overfor TV 2 at det var han som utløste episoden, som endte med at Andersen forlot rettssalen i sinne.

De Nokas-tiltalte Ikmet Kodzadziku, Alf Henrik Christensen og Metkel Betew nekter fortsatt for å ha deltatt på ranslaget .

Andersen, som har tilstått ranet, skal etter det TV 2 Nyhetene erfarer den siste tiden ha fått flere slengbemerkninger fra medtiltalte.

Rasende
Onsdag morgen mistet Nokas-tiltalte Lars Erik Andersen besinnelsen i rettssalen i Stavanger. Andersen forlot retten like før den ble satt onsdag morgen. Han sparket i døren til tiltalebenken da han gikk, slik at hele salen kunne høre smellet, skrev Nettavisen tidligere onsdag.

Da visste ikke hans forsvarer, Harald Stabell, hvorfor Andersen mistet besinnelsen.

Se innslaget på TV 2 Nyhetene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.