RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bakkebø truet meg

Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
Sist oppdatert:
Den drapssiktet 44-åringen hevder at den drepte truet ham. Bakkebø skal ha truet med å hente estlendere som skulle «gjøre noe» med den siktede.

På den skjebnesvangre kvelden skal den siktede ha presset Bakkebø med riflen i hånden, til å forklare disse truslene, skriver Bergens Tidende.

Som iBergen.no skrev i går, så ligger trolig motivet bak drapet i Estland .

Den drapssiktede 44-åringen skal ha fortalt i avhør at det fatale skuddet mot Harald Bakkebø kom da han forsøkte å true til seg informasjon om Estland.

Den ene av 44-åringens to forsvarere, John Christian Elden, vil ikke kommentere klientens forbindelse til Estland.

– Jeg er godt fornøyd med at siktede nå har fått forklare hva som skjedde til politiet, slik at man ikke behøver å spekuleres i dette. Forklaringen til min klient innebærer ikke at han er skyldig i å ha villet avfyre noe skudd mot avdøde, sier Elden til BT.

Mannen satt i går to timer i avhør. Ifølge politiet gjenstår det flere økter før de er ferdige å avhøre den siktede, men det blir først over helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere