RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Befølt under bleieskift

Sist oppdatert:
Mens den celebral parese-syke kvinnen sto og klamret seg til en stang under bleieskiftet, skal hjemmehjelpen ha benyttet seg av hennes hjelpeløse situasjon.

BERGEN TINGRETT (iBergen.no): Da den 56 år gamle kvinnen vitnet for retten mandag, sto hennes historie i sterk kontrast til hjemmehjelperens forklaring tidligere på dagen.

Nabo hørte skrik
Ifølge ham var kvinnen fascinert av ham og hadde kommet med seksuelle tilnærmelser, som han avviste. Kvinnen benektet ikke at hun hadde vært forelsket i mannen, men hevdet at hun ikke ville ha seksuell kontakt, ettersom han var gift. Likevel skal hjemmehjelperen ha trengt seg på henne.

- Jeg forsto ikke hvorfor han gjorde det. Han var jo gift. Jeg fikk dårlig samvittighet overfor kona, fortalte kvinne i retten.

Etter seks år som hjemmehjelp for kvinnen skal han i februar i fjor plutselig ha forgrepet seg seksuelt på 56-åringen.

- Det skjedde i forbindelse med bleieskift på badet. Mens jeg holdt meg oppreist ved å holde i en stang, skiftet han bleie på meg. Samtidig befølte han meg. Det var ubehagelig og gjorde vondt. Først da jeg hylte, ga han seg, fortalte kvinnen. Hennes nærmeste nabo skal han hørt skriket.

Forsøkte på samleie
Ved en annen anledning skal hjemmehjelpen ha kommet hjem til henne utenfor arbeidstid. Han skal ha lagt seg over henne i sengen og forsøkt å gjennomføre samleie.

- Jeg var delvis avkledd da han kom opp i sengen. Jeg var redd for at det skulle skje noe mer. Samtidig trodde jeg ikke han ville gjøre det.

I sin forklaring sa hjemmehjelperen at 56-åringen var en intrigemaker og sex-fiksert løgner. Han mener hun anmeldte ham som hevn fordi han avviste hennes seksuelle tilnærmelser.

Det er satt av tre dager til saken i Bergen tingrett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere